Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie

Wil je beter vindbaar worden in Google? Tegenwoordig is zoekmachine optimalisatie (SEO) bijna niet meer weg te denken voor een website of webshop. Met zoekmachine optimalisatie gaan we de website optimaliseren voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines van Google. Voldoet je website of webshop aan alle technische eisen? Worden de juiste zoekwoorden toegepast? 

Voordat we aan de slag kunnen gaan doen we eerst een zoekwoorden onderzoek en concurrenten analyse. Bij Hutten Webdesign gaan we hierbij op zoek naar de kansen voor je bedrijf. Waar sta je op dit moment, wie zijn je concurrenten, wat is je doel van de website, waar wil je op gevonden worden, wat zijn de zoekvolumes?

Wat is SEO?

SEO (search engine optimization) wordt gebruikt om de website hoger in google te laten komen binnen de organische zoekresultaten (niet-betaald). Door de website te optimaliseren op het gebied van teksten, afbeeldingen en juiste techniek vergroot je de vindbaarheid binnen de zoekmachines van Google. 

Google zoekwoordplanner

Met de Google zoekwoordplanner doen we onderzoek naar de gemiddelde maandelijkse bezoekers op specifieke zoekwoorden (short tail en long tail). Welke zoektermen gebruiken de bezoekers? Welke kansen liggen er ten opzichte van de concurrenten? Dit gaan we in kaart brengen om een vervolg strategie te bepalen. 

Content optimalisatie

Nadat het zoekwoordenonderzoek is afgerond kunnen we beginnen met de content optimalisatie. Op basis van dit onderzoek weten we namelijk het zoekgedrag van de bezoekers. We optimaliseren de headings, titels, meta descriptions, alt-attributen en andere belangrijke instellingen. 

Technische optimalisatie

Binnen de zoekmachine optimalisatie is het belangrijk om de website technisch in orde te maken. Hutten Webdesign voert de technische optimalisatie uit op onder andere de webstructuur (hoofdmenu), laadsnelheid, interne linkstructuur (SEO spinnenweb) en andere technische aspecten. Dit alles om de gebruiksvriendelijkheid voor de bezoekers te optimaliseren. 

Uitbesteden aan SEO specialist?

De werkzaamheden uitbesteden aan een SEO specialist? Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO) voor betere vindbaarheid

Inhoudsopgave

Zoekmachine optimalisatie door Hutten Webdesign?

Zoekwoorden onderzoek

Concurrenten analyse

Technische optimalisatie

Content optimalisatie

Website laadtijd optimaliseren

Meetbare resultaten

Éénmalig of 3 maanden traject

Maandelijkse evalutatie

SEO consultant (aanvraag)

GRATIS WEBSITE SCAN

Chat starten
1
💬 Vragen?
Hallo 👋, heb je hulp nodig of een vraag?