Nieuwe webshop laten maken

WOOCOMMERCE WEBSHOP LATEN MAKEN

Een professionele webshop laten maken? Of heb je momenteel al een webshop maar ben je op zoek naar een bedrijf die een nieuwe webshop kan maken?

Bij Hutten Webdesign kan je een Woocommerce webshop laten maken om online je producten of diensten te verkopen. Uiteraard sluit dit volledig aan bij de huisstijl van je onderneming, maar dit niet alleen! 

Denk onder andere ook aan het onbeperkt aantal producten toevoegen, upselling en cross-selling, actueel dashboard met verkopen en het automatisch facturen laten versturen. Door een koppeling te maken met betaalprovider Mollie is het mogelijk om betalingen via iDeal te ontvangen. 

Wanneer je een nieuwe webshop laat maken moet het resultaat niet alleen professioneel zijn, maar is het erg belangrijk dat het goed converteert (overgaan tot aankoop). Het gebruiksgemak op de webshop is daarom net zo belangrijk voor de bezoeker voor zowel mobiel als desktop. 

Wil je daarnaast beter online vindbaar worden of graag een professionele website laten maken? Neem contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Webshop laten maken

WEBSHOP LATEN MAKEN DOOR HUTTEN WEBDESIGN?

Webshop volledig op maat

Zelf producten toevoegen

Geschikt voor tablet & mobiel

1 aanspreekpunt

Inkomsten dashboard

Betalingen via iDeal

Koppeling met Mollie

Automatisch factuur versturen

Kortingsbon integratie

SSL certificaat

SEO optimalisatie mogelijk

GRATIS WEBSITE SCAN

Chat starten
1
💬 Vragen?
Hallo 👋, heb je hulp nodig of een vraag?